MR leden

Martine abbink
Mijn naam is Martine Abbink, moeder van Job (groep 4), Sem (groep 2) en Lea (gaat over een half jaar naar school). Sinds 2 jaar zet ik mij samen met andere ouders en leerkrachten binnen de MR in. Ik vind het fijn en belangrijk om voor alle kinderen, de stem van de ouders te vertegenwoordigen. De Wooldermarke moet een school zijn en blijven waar het beste uit alle kinderen gehaald wordt en waar het veilig en plezierig is!
Linda van asselt
Mijn naam is Linda van Asselt, moeder van Cato uit groep 4b en Oscar uit groep 1, getrouwd met Richard van Heuven. Daarnaast werk ik voor de Twente Board, een samenwerking in Twente tussen de gemeenten, de bedrijven en de onderwijsinstellingen om Twente economisch te laten ontwikkelen. Ik vind het leuk en interessant om mee te praten en denken in de medezeggenschapsraad over de plannen en het beleid van de ‘nieuwe’ school. Het is een mooie ontwikkeling die deze drie scholen samen hebben doorgemaakt met als resultaat dat we samen van start gaan als IKC Wooldermarke. Maar dit brengt natuurlijk ook de nodige uitdagingen met zich mee. Hier vind ik natuurlijk wat van ☺. Ik denk dat het goed is dat ouders hier iets van vinden, want samen kunnen we tot een hele mooie nieuwe school komen. 
jorg nijkamp
Ik ben 40 jaar, getrouwd met Marijke en vader van Mees, Lente en Lore. Ik heb erg leuk werk bij ons bedrijf in Enschede waar we transportbanden maken en het werk voelt meestal als hobby. Ik vind het fijn dat ik mijn tijd zo kan plannen dat ik de kinderen vaak van school kan halen en we veel tijd samen hebben. Ik tennis graag, ski nog liever en hou van lekker eten De sluiting van de Willemschool was eigenlijk best een teleurstelling, maar met de MR hebben we een aantal zaken kunnen verbeteren in het proces. En de aansluiting bij de Woolder-Alfrink was voor de kinderen een goede keus en voor mij als MR-lid interessant. De plannen die het team heeft ontwikkeld voor de toekomst van IKC De Wooldermarke spreken mij erg aan. Ik wil graag in de MR verder meedenken met en adviseren over de plannen en het beleid. De MR kan komende jaren echt mooie stappen maken samen met het team en de directie en daar ben ik ook graag onderdeel van.
dick tempelman
Ik ben Dick Tempelman, vader van Lars 11 jaar en in groep 7 en Jens 8 jaar in groep 5. Op dit moment nog in de MR en stel me graag opnieuw verkiesbaar. Waarom? Sinds de herfstvakantie zijn onze jongens vanuit de Willemschool naar wat nu het IKC Wooldermarke is. Tijdens de Willemschool heb ik 4 jaar in de OR gezeten en vervolgens 3 jaar MR, tevens in verschillende werkgroepen gezeten zoals het klusteam. Op dit moment ben ik ook Coördinator van het oudpapier in ´t Genseler, waar we met een leuke groep collega ouders toch elke maand wat financiële extra´s bij elkaar lopen voor het IKC. 

De mensen die mij kennen weten hoe ik ben, gedreven, enthousiast maar bovenal een vader. We doen het met ons allen. Zodat onze kinderen allemaal met een goede basis klaar zijn voor de volgende stap in hun nog jonge leven.
nicole alink
Afbeelding met persoon, binnen, eten

Automatisch gegenereerde beschrijving
Ik werk al ruim 25 jaar in het onderwijs. Ik ben vooral werkzaam – geweest- in de onderbouw en ik kan wel zeggen dat ik daar ook de meeste voldoening uit haal. Het werken met het jonge kind is echt een feestje! Ik heb thuis 2 wat oudere jongens; Douwe is 20 en studeert aan Saxion en Wessel is 16 en zit in het 4e jaar van het voortgezet onderwijs. Ik ben al meer dan 30 jaar samen met mijn man David en we wonen in Oldenzaal. Ik heb veel hobby’s : Ik volleybal elke week, ik loop elk jaar mee met de carnavalsoptocht in Oldenzaal en ben daar bijna het hele jaar druk mee, en ik kook graag voor mensen.
jorien beernink
Afbeelding met muur, persoon, binnen

Automatisch gegenereerde beschrijving
Ik ben moeder van Mees en woon in Hengelo. Ik ben 20 jaar geleden begonnen in de kleutergroep. Na 12 jaar heb ik de overstap gemaakt naar groep 5/6. Inmiddels ben ik nu leerkracht in groep 6/7/8 op de Wooldermarke. 
Daarnaast ben ik meerbegaafdheid specialist binnen ons IKC.
Een aantal jaren geleden ben ik in de MR gegaan omdat ik ook de beleidsmatige kant van een basisschool interessant vind. Dagelijks hebben wij te maken met de praktische kant van ons vak. Ik vind het mooi om mee te denken over onderwijsinhoudelijke keuzes die er gemaakt moeten worden.
judith leferink
Afbeelding met muur, persoon, binnen, vrouw

Automatisch gegenereerde beschrijving
Met veel plezier geef ik op dinsdag en woensdag om de week les aan groep 0/1/2 b en ook op de donderdag en vrijdag in groep 0/1/2 a. Op de maandag sta ik in groep ¾ van de Wilbertschool.
Ik zit in de MR als afgevaardigde van het team en hoop hier een bijdrage te kunnen leveren om de belangen van zowel de kinderen als ouders als personeel (mijn collega’s) van ons IKC zo goed mogelijk te behartigen.